Såg ni filmen om macarons-tillverkningen? Jag skojar inte..det tog verkligen 20 timmar att färdigställa. Vi började kl. 16.00 och gick och lade oss vid 2.30 på fredagen. På lördagen började vi baka igen kl 10.00 och var helt klara vid 20-tiden! Vi fick spritsa mer än 1000 gånger bara för att få ut kakhalvorna. Här kommer lite bilder på vad jag bakat på sistone. Vad duktig jag har blivit..tycker ni inte det? När det var färdigbakat var jag så trött i fötterna och benen att jag knappt kunde stå upp, ryggen värkte och mina fötter var helt svarta av någon anledning?? (troligtvis från kladd på golvet) Så Niklas var gullig och tog med mig ut till mysiga Björns bar. Har ni inte varit där så gå dit säger jag bara. Väldigt god mat, gott vin och härlig atmosfär. Efter en dusch och lite vin var jag återigen återställd!
2 Comments
Anna . P
1/15/2012 04:08:52 pm
Men åhh, dom blev ju jättefina! Du e ju grym på att baka! Jag har hört att macarons inte alls e lätt att få till... Själv har jag inte ens vågat testa än... Har du något bra recept du kan tipsa om? Å snickerskakorna ser ju hur smarriga ut som helst dom med! Recept där med kanske? ;-)
Reply
1/15/2012 07:32:50 pm
Björns Bar ligger vägg i vägg med Kock och vin och har samma ägare så maten är precis lika god...fast till en mycket billigare peng. Billigt och gott är precis i min smak. Det är så det ska vara :)
Reply
Leave a Reply. |
Kategorier
All
Arkiv
June 2022
|