Det är intressant hur snabbt jag har ändrat fokus. Från att lägga en hel del tid på att tänka ut outfits, kolla på olika kläd-instagramprofiler, läsa modetidningar och bara fota fota fota kläder till att inte bry mig ett dugg om vad jag har på mig och bara fokusera all min tid och energi på mat istället. Så här har hela månaden sett ut. Jag har fotat mat, gjort stories om mat och såklart också lagat en massa olika goda maträtter: Det här är ganska otroligt. Gissa vad jag har fått persiljan från? Jepp..från mitt land i trädgården. Jag grävde fram den under snön. Den ligger helt grön och fin under snötäcket. Snacka om bra investering att satsa på. Plantera bra örter och kryddor. De håller liksom året runt utomhus. Jag provade också den nya Time Selecten. Crock-Poten med inbyggd klocka där man ställer in exakt när man vill att maten ska vara klar och så räknar maskinen ut hur den ska laga den på bästa sätt. Det är en helt unik produkt på marknaden. Finns inga konkurrenter som har något liknande. Jag gjorde den godaste såsen till kyckling och ris utav följande: Sesamolja Risvinäger Japansk soya Honung Jordnötssmör Tahini Ingefära Vitlök Sååååå gott! Det här kanske inte är en matbild, men ack så aptitlig ändå. Det är vår vackra skog med en halvfärdig platå. Den ska såklart kläs in ordentligt med plankor och få en trappa också innan den är klar. Det blir ett vårprojekt. Vi trotsade folkhälsomyndigheten för första gången sedan i mars förra året och bjöd hem Maria och Johan med familj på mello-mys. Alla var friska och vi träffades utomhus och lekte och åkte pulka först. det kändes sååå normalt men ändå sååå längesedan man kunde ses så här. Nu längtar jag till våren och värmen så man kan börja ses utomhus lite mer igen. Vi gjorde egna asiatiska vårrullar med grönsaker, chiliräkor och soyamarinerad lax.
0 Comments
Leave a Reply. |
Kategorier
All
Arkiv
June 2022
|