Hur firar man midsommar post-corona? Man är hemma, gör sin egen midsommarstång och firar ihop med max en till familj. Jo det är sant.. det har jag sett att ALLA andra också gjorde i år:) Vi var hemma hos oss och firade med Maria, min gamla konstskoleklasskamrat med familj. Vi åkte båt ut i skärgården. Vi fick syn på mängder av sälar som låg och solade sig på en klippa och när vi gick i land fick vi hälsa på en massa får. Väl hemma hos oss blev det midsommarstångstillverkning, kranstillverkning och sen också dans kring stången. Middagen blev en härlig midsommarbuffeé som vi fick äta tillsammans med solen som bestämde sig för att slutligen titta fram. Sen badade barnen, spelade Corn hole (är det förresten den nya trendiga kubben? - nån mer som har provat?) och sen blev det musik och dans med önskelåtar. Vad vi åt, beskriver jag längre ner, men jag vill också försvara..eller rättare sagt förklara min frisyr: Vi åkte ju båt och sen hann jag aldrig göra om nån vettig frisyr...hehe. Livet hos en mamma. Jag har ju haft midsomrar med perfekt svall redan...been there done that känner jag. Nora dagen innan när hon firade midsommar på förskolan. Men hon såg så härligt somrig ut så jag fick peta in bilder på det också här i inlägget. NU Nedan: Midsommar Bladspenat, gravad lax, jordgubbar, pesto och rostade pinjenötter. Färskpotatis, matjesill, ägg, rom och dill. Melon, fetaost, mynta, olivolja och flingsalt Övrigt i buffeén fanns också: Hemmagjort knäckebröd, västerbottenost, blåmögelost, Brie, Senapssill, skärgårdssill, köttbullar, prinskorv och en egeninlagd italiensk sill med olivolja, citron och basilika samt gräslök och gräddfil förstås.
0 Comments
Leave a Reply. |
Kategorier
All
Arkiv
June 2022
|